OHL reageert op de aanbeveling van de Pro League en op de eventuele promotie naar 1A

Redactie
| 84 reacties
OHL reageert op de aanbeveling van de Pro League en op de eventuele promotie naar 1A
Foto: © photonews

Normaal gezien moet OHL de terugmatch nog spelen van de promotiefinale in 1B, maar de kans is bestaande dat de wedstrijd niet meer zal doorgaan. Er ligt een format op tafel waarbij Beerschot en OHL naar 1A mogen. Zo zal er volgens seizoen met 18 ploegen gespeeld worden.

"OH Leuven neemt nota van de aanbeveling van het bestuur van de Pro League aan de Algemene Vergadering om de wedstrijden voor het seizoen 2019-2020 niet voort te zetten.
Dit is een logische beslissing in het belang van de volksgezondheid. De Algemene Vergadering moet nu beslissen over deze aanbeveling en over de vorm van het kampioenschap voor het volgende seizoen. Op dit moment is er geen duidelijkheid over de mogelijke promotie van onze club. Er is een werkgroep opgericht om deze kwestie te onderzoeken. OH Leuven hoopt dat de situatie spoedig zal worden opgehelderd", aldus de club op haar website. 

Waasland-Beveren

Bij Waasland-Beveren willen ze nog niet reageren. ""Momenteel gaat het nog om een advies en geen beslissing. Vandaar dat we er nog niet op reageren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties