Transfernieuws en Transfergeruchten 19/05: Koulibaly - Hagi - Botaka - Hagi - Botaka - Kouassi - Ferreira-Carrasco - Dhont

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 19/05: Koulibaly - Hagi - Botaka - Hagi - Botaka - Kouassi - Ferreira-Carrasco - Dhont
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Koulibaly - Hagi - Botaka - Hagi - Botaka - Kouassi - Ferreira-Carrasco - Dhont

OFFICIEEL: Red Flame kiest na twaalf jaar Gent voor buitenlands avontuur

In het vrouwenvoetbal zijn er dezer dagen en weken heel wat interessante transfernieuwtjes te rapen. Ook een Red Flame heeft een nieuwe club. (Lees meer)


Mylan Carrasco, de jongere broer van Yannick Carrasco, verlengt zijn contract bij KSK Heist

Contractnieuws uit de bovenste regionen van de eerste amateurklasse. Mylan Carrasco en KSK Heist hebben een nieuwe overeenkomst bereikt. (Lees meer)


Jordan Botaka maakt de overstap van STVV naar AA Gent

Wat al in de lucht hing is nu ook officieel bevestigd. Jordan Botaka mag zich vanaf heden een speler noemen van AA Gent. (Lees meer)


Lazio Roma had het liever anders gezien: "We hadden hem liever van Genk gekocht"

Ianis Hagi mocht dan niet echt een geweldige indruk hebben achtergelaten in Genk, bij Glasgow speelt de Roemeen de pannen van het dak. En dat levert hem de interesse op van Lazio Roma. (Lees meer)


'Jordan Botaka kan op interesse rekenen van AA Gent'

Jordan Botaka kan Sint-Truiden verlaten voor AA Gent. Dat meet Het Nieuwsblad te weten. (Lees meer)


Kalidou Koulibaly, ex-Genk, wekt interesse op bij Manchester United en Liverpool

Kalidou Koulibaly behoort tot het kransje van beste centrale verdedigers van het continent en geniet al jaren interesse vanuit Engeland. Ook deze zomer. (Lees meer)


Genk gaat de aankoopoptie van Eboue Kouassi lichten

KRC Genk huurde in januari de Ivoriaanse krachtpatser Eboue Kouassi om het vertrek van Sander Berge en de blessure van Bryan Heynen op te vangen. De defensieve middenvelder mag nu blijven. (Lees meer)


Ianis Hagi zal zijn carrière waarschijnlijk voortzetten bij Rangers

Genk rekent niet meer op een terugkeer van Ianis Hagi. De zoon van de voormalige wereldvoetballer Gheorghe Hagi werd dit seizoen uitgeleend aan het Schotse Rangers en zal daar waarschijnlijk ook blijven. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties