Transfernieuws en Transfergeruchten 09/07: Vanaken - Lestienne - Blondelle - Lutonda - Höjbjerg - Roca Junqué - Jovic - Donyoh

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 09/07: Vanaken - Lestienne - Blondelle - Lutonda - Höjbjerg - Roca Junqué - Jovic - Donyoh
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vanaken - Lestienne - Blondelle - Lutonda - Höjbjerg - Roca Junqué - Jovic - Donyoh

Topaankoop zal Real Madrid komende zomer niet verlaten: "Ik reken volgend seizoen nog op hem"

Vorige zomer haalde Real Madrid onder andere Eden Hazard, Eder Militao, Ferland Mendy en Luka Jovic. Maar geen van die spelers, met uitzondering van Mendy misschien, heeft zich bij de Spaanse topclub al weten manifesteren als toptransfer. (Lees meer)


'Real Madrid wil meteen toeslaan na degradatie Espanyol en jeugdinternational wegplukken'

Espanyol wist niet te winnen van Barcelona en degradeert daardoor naar de Spaanse tweede klasse. Wie niet mee hoeft te degraderen is Spaans jeugdinternational Marc Roca. (Lees meer)


Ajax laat interesse in Vanaken links liggen en mikt nu op spelmaker uit Premier League

Ajax zal deze zomer naar alle waarschijnlijkheid geen aanbieding doen voor Hans Vanaken. De Nederlandse topclub verandert het geweer van schouder en gaat vol voor een speler uit de Premier League. (Lees meer)


Anderlecht leent Thierry Lutonda uit aan RKC Waalwijk

Er is een oplossing uit de bus gekomen voor Thierry Lutonda. Anderlecht was van plan om de 19-jarige flankverdediger te verhuren en inmiddels is de deal helemaal rond. Bij Het Nederlandse RKC mag Lutonda zich proberen verder te bewijzen. (Lees meer)


Zwitserse verlaat KAA Gent Ladies voor avontuur in Frankrijk

Na een jaartje bij de KAA Gent Ladies ligt de toekomst van de Zwitserse Nina Stapelfeldt elders. De nieuwe bestemming is nu ook bekend gemaakt. (Lees meer)


Al Ain komt momenteel niet in de buurt van wat Standard vraagt voor Lestienne

Laat Standard Maxime Lestienne gaan? In ieder geval niet voor het bod dat Al Ain nu al twee keer op tafel legde. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten wil de winger graag hebben, maar Standard verkoopt alleen voor hun prijs. (Lees meer)


Lommel gaat zich versterken met de Argentijnse winger Juan Bautista Cejas

Bij Lommel gaat het er sinds de samenwerking met Manchester City een pak ambitieuzer aan toe op de transfermarkt dan in de voorgaande jaren. De Noord-Limburgers staan op het punt om een Argentijnse flankspeler te huren. (Lees meer)


Luckassen gaat zijn contract verlengen bij PSV, maar lijkt toch op weg naar Anderlecht

Derrick Luckassen opnieuw op weg naar Anderlecht

Anderlecht heeft bijna een volgende versterking beet, al is het niet bepaald een 'nieuwkomer'. Zoals verwacht gaat PSV de Nederlandse verdediger nog een jaar langer uitlenen aan paars-wit. (Lees meer)


KV Oostende wil defensie versterken met Ismaël Kandouss van Union

KV Oostende heeft nog heel wat werk voor de boeg om een kern samen te stellen voor volgend seizoen. Een van de belangrijkste dossiers is momenteel dat van Ismaël Kandouss, de centrale verdediger van Union. (Lees meer)


Siebe Blondelle gaat bij Deinze aan de slag

Siebe Blondelle gaat zijn carrière verderzetten in de Proximus League. De aanvoerder van Eupen was einde contract bij de Panda's en trekt naar het gepromoveerde Deinze. (Lees meer)


Ghanese aanvaller Godsway Donyoh onderweg naar Antwerp als concurrent voor Dieumerci Mbokani

Dieumerci Mbokani was zonder twijfel dé sterkhouder bij Antwerp vorig seizoen. Maar coach Ivan Leko wil voor dit seizoen nog wat scorend vermogen toevoegen aan de ploeg. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 08/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties