Real Betis gaat voor tweede doelman van Manchester City

Redactie
Real Betis gaat voor tweede doelman van Manchester City
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Gaitán - Isco - David - Dennis - Tsimikas - Mindombe - Moreno Durán - Lulić

Real Betis gaat voor tweede doelman van Manchester City

Manuel Pellegrini wil Claudio Bravo graag naar Real Betis halen. De Chileense doelman heeft bij zijn huidige club weinig vooruitzicht op speelminuten en kan volgens Mirror naar de Primera División.

Transfernieuws en Transfergeruchten 11/08

Club Brugge en OH Leuven vinden akkoord over uitleenbeurt voor Thibault Vlietinck

Club Brugge speelde dit seizoen twee officiële matchen en telkens was er van Thibault Vlietinck geen spoor. De flankspeler past niet meer in de plannen van Philippe Clement en mag uitkijken naar een andere club waar hij wel aan spelen toekomt. (Lees meer)


Braga stelt nieuwkomer Gaitan voor in Top Gun-stijl

Nico Gaitan trekt voor de tweede keer in zijn carrière naar Portugal. De Argentijnse creatieveling ruilt Lille OSC in voor Braga. De Argentijn werd bij zijn nieuwe werkgever voorgesteld in Top Gun-stijl.


Andrea Pirlo heeft Isco aangeduid als eerste topaankoop

Andrea Pirlo zal Maurizio Sarri opvolgen bij Juventus en wil meteen al enkele stevige aankopen doen volgens AS. (Lees meer)


Franco Antonucci wordt deze week nog voorgesteld bij Feyenoord'

Franco Antonucci werd vorig seizoen uitgeleend door AS Monaco en het ziet ernaar uit dat hij het Prinsdom straks definitief gaat verlaten. Feyenoord trekt immers aan zijn mouw. (Lees meer)


Waasland-Beveren neemt afscheid van Karlo Lulic

De sportieve cel van Waasland-Beveren is druk in de weer met het zoeken naar versterking. In afwachting van een nieuwe naam heeft de club afscheid genomen van een overbodige pion: Karlo Lulic. (Lees meer)


Team uit 1B blijft ambities tonen: 'International van 5,5 miljoen euro komt over van Engelse topclub'
Foto: © photonews

Team uit 1B blijft ambities tonen: 'International van 5,5 miljoen euro komt over van Engelse topclub'

Ook in 1B kletteren de wapens bijna, want in het weekend van 22 en 23 augustus worden daar de eerste wedstrijden gespeeld. En het is diverse clubs menens in de strijd om een ticket voor 1A. (Lees meer)


STVV plukt David Mindombe weg bij OH Leuven

Sint-Truiden heet een nieuwe centrale verdediger welkom. David Mindombe komt over van Oud-Heverlee Leuven. (Lees meer)


Eerste zomertransfer is een feit voor Liverpool

Liverpool heeft zijn eerste zomertransfer afgerond. Linksachter Kostas Tsimikas komt over van Olympiakos voor een som van zo'n 13 miljoen euro. De Griek ligt nu tot 2025 vast op Anfield. Hij moet er de concurrentie aangaan met Robertson.


Club Brugge-aanvaller Emmanuel Dennis brengt rustdag door in Cannes

De spelers van Club Brugge genoten maandag van een rustdag. Daar heeft Emmanuel Dennis optimaal gebruik van gemaakt, want de Nigeriaanse spits bracht samen met ploegmaat Odilon Kossounou zijn vrije dag door in... Cannes. (Lees meer)


'KAA Gent ontvangt 27,5 miljoen euro voor Jonathan David'

De transfersoap rond Jonathan David duurt nu al heel de zomermercato lang, maar weldra komt er een punt achter. Lille OSC en KAA Gent hebben een akkoord gesloten, waarmee alle Belgische transferrecords verbroken zullen worden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 10/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 12/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties