José Callejon staat voor terugkeer naar Spanje

Redactie
José Callejon staat voor terugkeer naar Spanje
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Götze - Higuaín - Dzeko - Arturo - Coutinho - Koulibaly - Morata - Milik

José Callejon staat voor terugkeer naar Spanje

Real Betis, Sevilla en Villarreal hebben de 33-jarige aanvaller op het oog. Callejon beschikt over een aflopend contract en kan dus transfervrij worden overgenomen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 13/08

Wesley Hoedt gespot op de Bosuil: mogelijk toch nog een kans voor The Great Old

Maakt Antwerp toch nog een kans om Wesley Hoedt binnen te halen? De Nederlandse verdediger werd in ieder geval gespot op de Bosuil. Bij Antwerp houden ze voorlopig nog de lippen stijf op elkaar, maar de deur zou toch nog niet helemaal gesloten zijn. (Lees meer)


Philippe Coutinho begint Arsenal-spelers te volgen op Instagram

Speelt Philippe Coutinho straks voor Arsenal? Die geruchten doen alvast de ronde nadat fans hebben opgemerkt dat de Braziliaan enkele spelers van Arsenal is beginnen volgen, zoals Pierre-Emerick Aubameyang, Cedric Soares en Gabriel Martinelli.


Southampton trekt Mohamed Salisu aan

Southampton heeft zich verzekerd van de diensten van Mohamed Salisu. De Ghanes verdediger komt over van Valladolid en tekent een contract van vier seizoenen.


Juventus op zoek naar nieuwe aanvaller

Juventus en Andrea Pirlo willen graag een nieuwe aanvaller aantrekken. Pirlo zou niet overtuigd zijn van Higuain en denkt aan Dzeko, Milik of Morata als vervanger.


Manchester City verhoogt bod op Kalidou Koulibaly

Het is Manchester City menens om Kalidou Koulibaly. De Engelse club zou het bod op de Senegalese verdediger verhoogd hebben. (Lees meer)


Racing Genk komt met oplossing uit de bus voor overbodige Dieumerci Ndongala

Dieumerci Ndongala heeft geen toekomst meer bij Racing Genk en de Limburgse club zou wel eens een definitieve oplossing kunnen hebben voor de vleugelspeler. (Lees meer)


Mario Götze lijkt ook op weg naar MLS

Mario Götze lijkt Blaise Matuidi te volgen naar de MLS, waar er voor de Duitser een contract klaarligt bij Inter Miami. Inter Miami is de club van David Beckham.


Westerlo heeft met Atabey Cicek nieuwe aanvaller beet

Westerlo liep vorig seizoen net promotie mis, maar wil er alles aan doen om volgend seizoen promotie af te dwingen. (Lees meer)


Juventus denkt na over terugkeer Arturo Vidal

Arturo Vidal kan terugkeren naar Italië. Er was al sprake van interesse van Inter Milaan, maar nu zou ook Juventus de 33-jarige Chileen willen terughalen. Andrea Pirlo speelde nog samen met Vidal.


Chelsea blijft Ajax-duo volgen en bereid bod van 60 miljoen euro voor

Chelsea is nog niet kaar op de transfermarkt. Na Werner en Ziyech, richt de Engelse club zich nu op het Ajax-duo Andre Onana en Nicolas Tagliafico. Chelsea wil 60 miljoen betalen voor de twee spelers.


Isco laat weten dat hij Real Madrid niet gaat verlaten

Bij Real Madrid worden heel wat namen aan een vertrek gelinkt. Wie zeker niet gaat vertrekken is Isco. De Spaanse middenvelder heeft aan zijn vertegenwoordigers de opdracht gegeven niet te luisteren naar andere aanbiedingen. Juventus en Manchester City toonden interesse.


Beerschot wil nu ook Musashi Suzuki

De transfer van Blessing Eleke is nog maar pas beklonken of Beerschot speurt de transfermarkt alweer af, op zoek naar de volgende versterking. Nu heeft Beerschot haar pijlen gericht op Musashi Suzuki. (Lees meer)


Luka Adzic gaat uitgeleend worden aan ADO Den Haag

Luka Adzic is de volgende overbodige speler die Anderlecht gaat verlaten. De Servische aanvaller zou weer uitgeleend worden. (Lees meer)


N'Sakala blijft in Turkije voetballen

Fabrice komt vanaf heden uit voor Besiktas. Hij tekende een contract tot 2022 bij de Turkse topclub. De linksachter was al in Turkije aan de slag, toen Anderlecht hem in 2016 verhuurde aan Alanyaspor en hem vervolgens ook verkocht aan die club. De Congolees trekt transfervrij naar Besiktas.


Gent geeft Jossue Dolet eerste profcontract

Na al het inkomend transfergeweld deze zomer heeft er nu ook een jongeling uit de eigen jeugdopleiding zijn eerste profcontract bij de Buffalo's getekend. (Lees meer)


Coronamaatregelen zorgen ervoor dat Genkse aanwinst nog niet in actie mag komen

Gerardo Arteaga mag nog niet spelen voor Genk

Nadat het al even duidelijk was dat Gerardo Arteaga naar Racing Genk zou komen, maakte de Limburgse club zijn transfer woensdag officieel bekend. Op zijn eerste speelminuten wordt het nog even wachten. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 12/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties