FC Barcelona overweegt transfer Alex Telles

Redactie
FC Barcelona overweegt transfer Alex Telles
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dirar - Arturo - Diaby - Ibou - Rakitic - Castagne - Kante - Mkhitaryan

FC Barcelona overweegt transfer Alex Telles

Bij Barcelona is de toekomst van Jordi Alba onzeker en kijken ze naar Alex Telles van Porto als vervanger. De Braziliaans international kost zo'n 45 miljoen euro.

Transfernieuws en Transfergeruchten 01/09

Steeven Willems krijgt bij Charleroi een nieuw contract

Bij Charleroi alleen maar tevreden gezichten de afgelopen dagen. Als enige ploeg hebben ze nog het maximum van de punten na vier speeldagen. En nu komen ze ook met een belangrijke contractverlenging op de proppen. (Lees meer)


Keert Nabil Dirar dan toch terug naar Club Brugge?

Enkele maanden geleden kwamen er geruchten op gang dat Nabil Dirar opnieuw op weg zou zijn naar Club Brugge. Die geruchten werden door de manager van Dirar zelf de kop ingedrukt. Maar na een lange radiostilte lijkt er opnieuw schot in de zaak te komen. (Lees meer)


Na Ahmed Touba maakt nu ook Cyril Ngonge de overstap van Club Brugge naar RKC

Eredivisieclub RKC Waalwijk en Club Brugge doen de afgelopen week zaakjes met elkaar. Na verdediger Ahmed Touba, verkast nu aanvaller Cyril Ngonge van Club Brugge naar RKC. (Lees meer)


Victor Wernersson komt nu al naar KV Mechelen

Normaal gezien zou Victor Wernersson pas in januari aansluiten bij KV Mechelen, maar de club kan de Zweed nu al verwelkomen. (Lees meer)


Manchester City stuurt Venezolaan opnieuw naar Spanje

Manchester City heeft Yangel Herrera opnieuw uitgeleend aan Granada. De Venezolaan maakte vorig seizoen indruk bij revelatie Granada en kon op heel wat interesse rekenen, maar keert dus opnieuw terug.


Eupen verwelkomt met Emmanuel Agbadou een nieuwe verdediger

AS Eupen heeft nog een nieuwe verdediger in huis gehaald. De 23-jarige Emmanuel Agbadou komt de Panda's versterken. (Lees meer)


Arturo Vidal en Inter Milaan bereiken akkoord

Arturo Vidal is de volgende die Barcelona verlaat. De Chileense middenvelder staat op het punt een contract voor twee seizoenen te tekenen bij Inter Milaan.


Ivan Rakitic is de eerste die Barcelona verlaat, Kroaat tekent contract voor drie seizoenen bij Sevilla

Ivan Rakitic is de eerste die Barcelona verlaat, maar waarschijnlijk niet de laatste. De 32-jarige Kroaat heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij Sevilla. (Lees meer)


Inter Milaan denkt na mislopen Sandro Tonali aan N'Golo Kanté

Sandro Tonali staat op het punt bij AC Milaan te tekenen en dus moet Inter Milaan op zoek naar een alternatief. Dat hoopt het te hebben gevonden in de vorm van N'Golo Kanté. De Franse middenvelder zou niet weigerachtig staan tegenover een vertrek bij Chelsea.


Yuto Nagatomo trekt naar Olympique Marseille

Yuto Nagatomo, vooral bekend van zijn periode bij Inter Milaan, trekt naar Olympique Marseille. De Japanse verdediger komt transfervrij over van Galatasaray.


Recordinternational Aline Zeler komt terug uit voetbalpensioen en gaat in Super League aan de slag

Aline Zeler is terug op de Belgische voetbalvelden. De voetbalhonger was klaarblijkelijk te groot en dus gaan we haar dit seizoen opnieuw aan het werk zien in de Super League. (Lees meer)


Peter Bosz verliest zowel Kai Havertz als Kevin Volland

Kai Havertz trekt naar Chelsea, terwijl Kevin Volland naar AS Monaco trekt. Peter Bosz verliest in één klap twee belangrijke pionnen vooraan. (Lees meer)


Arsenal is Henrikh Mkhitaryan definitief kwijt aan AS Roma

Henrikh Mkhitaryan keert niet meer terug naar Arsenal. De 31-jarige Armeen werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan AS Roma en blijft nu ook definitief bij de Italiaanse club. (Lees meer)


Lokeren stunt met komst Ibou Sawaneh en Yassin Ben Omar

SC Lokeren-Temse heeft twee sterke aanwinsten binnengehaald. De fusieclub haalde op één dag zowel Ibou Sawaneh als Yassin Ben Omar. (Lees meer)


OH Leuven heeft Jordaanse winger in het vizier

OH Leuven kampt met een ware blessuregolf en de kern is al niet te breed. De Vlaams-Brabanders zullen dus nog uitpakken op de transfermarkt. In ieder geval hebben ze al interesse in een rechtsbuiten. (Lees meer)


Jackson Muleka komt deze week zijn contract tekenen bij Standard

Standard flirt al een tijdje met Jackson Muleka, de Congolese spits van TP Mazembe. Maar die transfer moet deze week nu eindelijk afgerond worden. (Lees meer)


Timothy Castagne tekent vandaag zijn contract bij Leicester City

Als de troepen van Roberto Martinez deze namiddag verzamelen zal er nog geen spoor zijn van Timothy Castagne. Die is momenteel in Leicester om er zijn transfer - die helemaal rond is - af te handelen. (Lees meer)


Lierse Kempenzonen heeft interesse in Mathieu Troonbeeckx van STVV

Lierse Kempenzonen is het seizoen in 1B niet slecht gestart. Met 4 op 6 kunnen ze meer dan tevreden zijn. Toch willen ze hun te smalle kern nog versterken. (Lees meer)


Antwerp denkt aan Abdoulay Diaby (ex-Club Brugge)

Antwerp is met Jonathan Bolingi een aanvallende optie kwijt. De 26-jarige Congolees wordt voor een jaar verhuurd aan het Turkse Ankaragücü. The Great Old heeft echter al een mogelijke vervanger in gedachten. (Lees meer)


Nordin Jackers is de nieuwe doelman van Waasland-Beveren

Het was al na middernacht toen Waasland-Beveren een toch wel belangrijke transfer aankondigde. Nordin Jackers speelt de komende drie seizoenen op de Freethiel, waar hij ook vorig seizoen al aan de slag was. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties