Transfernieuws en Transfergeruchten 19/11: Mourinho - Khedira - Håland - Guardiola i Sala - Giroud - Romeu

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 19/11: Mourinho - Khedira - Håland - Guardiola i Sala - Giroud - Romeu
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mourinho - Khedira - Håland - Guardiola i Sala - Giroud - Romeu

Sami Khedira wordt in verband gebracht met Tottenham

Op zijn 33e is Sami Khedira op een dood spoor beland bij Juventus. Zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af en in een interview heeft de middenvelder aangegeven dat hij graag nog in de Premier League zou voetballen. (Lees meer)


Saints leggen sterkhouder langer vast

Oriol Romeu blijft Southampton nog wat langer trouw. De Spaanse middenvelder speelt al sinds 2015 bij de club en verlengde zijn contract tot medio 2023.


Vader Haaland doet zijn zegje

Erling Haaland wordt geregeld in verband gebracht met Real Madrid of Manchester United. Zijn vader doet die geruchten af als onzin en zegt dat zijn zoon goed zit bij Borussia Dortmund.


Pep Guardiola krijgt nog wat extra seizoenen om de 'Beker met de Grote Oren' naar Manchester te halen
Foto: © photonews

Manchester City en Pep Guardiola verlengen hun samenwerking

De kogel is door de kerk! Pep Guardiola krijgt nog wat extra seizoenen om Manchester City aan internationale glorie te helpen. (Lees meer)


Olivier Giroud is bereid om te vertrekken bij Chelsea met het oog op het EK

Na de wereldbeker in 2018 wil Olivier Giroud ook op het Europees Kampioenschap oogsten met Frankrijk. Om ook op Euro 2020 zeker te zijn van zijn plaats wil hij vaker aan spelen toekomen. (Lees meer)


Standard geeft youngster Alexandro Calut eerste profcontract

Standard zet dit seizoen nadrukkelijk in op eigen jeugd. Een van de opkomende jonge talenten is Alexandro Calut. Hij dwong net zijn eerste profcontract af. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/11 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/11

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties