Debat van de week: Knuffelverbod in het voetbal? (En u zou lockdownfeesters zwaar bestraffen!)

Redactie
| 0 reacties
Debat van de week: Knuffelverbod in het voetbal? (En u zou lockdownfeesters zwaar bestraffen!)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De competitie in de Jupiler Pro League is opnieuw begonnen en dus krijgt u van ons elke woensdag een centraal debat waarover u uw mening mag geven. Deze week debatteren we opnieuw erg graag. Geef uw mening!

Vorige week stelden we u de vraag rond de lockdownfeestjes, naar aanleiding van de gebeurtenissen in Oostende en met enkele spelers van KVC Westerlo.

En ondertussen bleken ze ook bij Cercle Brugge hardleers te zijn. Daar bezondigden drie spelers zich aan een verjaardagsfeestje met meer dan twintig man.

Uw mening was duidelijk: profvoetballers moeten zwaar gestraft worden. Een zware boete was het meest populair qua sanctie, maar ook een ontslag (zoals bij Ondoa) kreeg toch flink wat stemmen.

En ook een eventuele sanctie vanuit de KBVB kon meer dan 1 op 5 onder jullie eventueel wel bekoren. Hopelijk hebben de profs het ondertussen begrepen. 

Knuffelcontact?

Ondertussen is ook het vieren van doelpunten in het oog van de storm terechtgekomen. De voorstanders zoals Mehdi Bayat benadrukken dat de spelers vaak getest worden en negatief zijn op het coronavirus, anders zouden ze niet mogen spelen.

Het zou ook over een opwelling in het heetst van de strijd gaan om elkaar vast te pakken na een doelpunt. Maar bij de politici liepen toch wat kritsche bedenkingen binnen over de voorbeeldfunctie van de voetballers en dat "de gewone man" zich ook steevast moet inhouden.

Wij horen graag uw mening, laat ze dus zeker horen! 

Mogen voetballers juichen en knuffelen na een doelpunt van u?

0%
15%
11%
74%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties