Transfernieuws en Transfergeruchten 04/03: Agüero - Pereira - De Ligt - Van Gorp

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 04/03: Agüero - Pereira - De Ligt - Van Gorp
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Zulte Waregem gaat nu ook bij Anderlecht shoppen en heeft gewezen Red Flame beet

In de Super League regent het dezer dagen transfers. Zeker Essevee roert zich als nooit tevoren en heeft opnieuw beet. (Lees meer)


Matthijs De Ligt zou Juventus al verlaten voor een Spaanse grootmacht

Matthijs de Ligt staat voor een vertrek bij Juventus. De Nederlandse verdediger zou volgend seizoen niet meer in de Serie A, maar wel in La Liga voetballen. De Ligt zou al een akkoord hebben met... Real Madrid. (Lees meer)


'Aguero moet Messi in Catalonië houden'

Bizar gerucht vanuit Spanje: volgens Don Balon zou Barcelona er alles aan willen doen om Lionel Messi aan boord te houden. Daarbij komen ze ook uit bij ... Sergio Aguëro. De landgenoot van De Vlo is een goede vriend en zou een argument kunnen zijn voor Messi om te blijven.


Quid Adreas Pereira?

Andreas Pereira werd dit seizoen door Manchester United uitgeleend aan Lazio, maar ook in Rome speelt de halve Belg weinig. En dus is de vraag: wat deze zomer? Het ziet er niet meteen goed uit.Transfernieuws en Transfergeruchten 03/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 05/03

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties