Yuma Suzuki neemt het woord nadat hij geen transfer kon versieren

Yuma Suzuki neemt het woord nadat hij deze transferperiode niet getransfereerd werd bij STVV

Yuma Suzuki neemt het woord nadat hij geen transfer kon versieren
Foto: © photonews

Yuma Suzuki van STVV aasde op een transfer deze zomer maar die kwam er uiteindelijk toch niet. Op Instagram nam hij het woord met een boodschap naar de fans, de club en een ex-ploeggenoot.

De Japanse spits aasde de hele zomer op een transfer nadat hij vorig seizoen zeventien keer gescoord had, maar op 1 september zit hij nog steeds bij STVV. Er was nochtans interesse genoeg in hem van zowel binnenlandse als buitenlandse club. Geen enkele club kon STVV en/of Suzuki genoeg overtuigen om Sint-Truiden te verlaten. 

"Het zijn drie moeilijke maanden geweest voor mij", schrijft hij op Instagram. "Maar hoe ik deze periode aangepakt heb, was niet goed. Nu moet ik weer opstaan en hard werken. Ik zal me weer volledig geven voor STVV. Ik zal hard werken om dit seizoen goede resultaten te halen met alle spelers, alle staf en alle supporters."

Tot slot richt hij zich nog naar Mboyo die wel STVV verliet deze zomer en de overstap maakte naar AA Gent: "Ik wil nog Mboyo bedanken voor alle steun die hij mij heeft gegeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties