David Neres op weg naar uitgang bij Ajax

Redactie
David Neres op weg naar uitgang bij Ajax
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 01/07 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Schreuder - Rigo - Neres Campos - Suzuki - Maesen

David Neres op weg naar uitgang bij Ajax

David Neres lijkt aan zijn laatste weken bezig bij Ajax. De Braziliaanse winger schermt met heel wat interesse. Vooral Shakhtar Donetsk wil ver gaan voor Neres. Ajax plakte alvast een prijskaartje van vijftien miljoen euro aan hem.

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/01

'Alfred Schreuder nieuwe coach van Club Brugge en tekent contract van 1,5 jaar'

Maandagochtend geraakte bekend dat Alfred Schreuder in pole position lag om Philippe Clement op te volgen bij Club Brugge. (Lees meer)


OFFICIEEL: Lierse Kempenzonen leent spits uit aan koploper in Eerste Nationale

Afgelopen zomer maakte Seppe Maesen (22) de overstap van Heist naar Lierse Kempenzonen. Bij de Pallieters kwam hij tijdens de heenronde niet in actie in de hoofdmacht. Lierse Kempenzonen zocht en vond een oplossing voor de jonge spits. (Lees meer)


Beerschot trekt met nieuwkomer op stage: jonge Belg die niet kon doorbreken bij PSV

Dante Rigo (23) ligt nog tot het einde van het seizoen onder contract bij PSV. De jonge Belg kwam dit seizoen nog niet in actie in Eindhoven en vindt mogelijk een oplossing in België. Rigo stapte maandag mee het vliegtuig op richting Spanje, waar hij Beerschot op stage wil overtuigen. (Lees meer)


Officieel: Suzuki verlaat STVV en keert terug naar thuisland
Foto: © photonews

Officieel: Suzuki verlaat STVV en keert terug naar thuisland

In het tussenseizoen liep het nog mis voor Yuma Suzuki, nu heeft de Japanse spits zijn felbegeerde transfer wél beet. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 02/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties