OFFICIEEL: Toronto FC haalt na Insigne nu ook tweede Italiaanse international in huis

Redactie
OFFICIEEL: Toronto FC haalt na Insigne nu ook tweede Italiaanse international in huis
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 04/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lewandowski - Koulibaly - Buabadi - Henry - Tsadjout - Bernardeschi - Ekitike - Verbruggen

OFFICIEEL: Toronto FC haalt na Insigne nu ook tweede Italiaanse international in huis

Federico Bernardeschi (28) was einde contract bij Juventus en gaat nu aan de slag bij Toronto, waar hij tot medio 2026 onder contract ligt. Bij de Canadese club wordt Bernardeschi herenigd met Lorenzo Insigne, zijn ploegmaat bij Italië.

Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07

OFFICIEEL: PSG versterkt zich met aanvaller van Reims

Paris Saint-Germain heeft Hugo Ekitike voorgesteld . Het leek eerst tot een definitieve transfer te komen, maar PSG huurt de aanvaller van Reims. (Lees meer)


Anderlecht haalt opnieuw speelster op bij Club Brugge

In de Super League willen alle teams er volgend seizoen staan. En dus zijn er ook heel wat transfers die aan het gebeuren zijn. (Lees meer)


OFFICIEEL: Patro Eisden haalt jonge spits op bij Racing Genk

Patro Eisden liet zich de voorbije weken stevig gelden op de transfermarkt. Vrijdag maakte de ploeg van Stijn Stijnen de zoveelste nieuwkomer bekend. Met Arne Cuypers (21) haalt Patro Eisden een jonge spits op bij Racing Genk. (Lees meer)


Vrouwen OH Leuven halen 18-jarige spits op in Nederland

In de Super League willen alle teams er volgend seizoen staan. En dus zijn er ook heel wat transfers die aan het gebeuren zijn. (Lees meer)


'Zoon van voormalig Standard-speler op zucht van Ajax'

De zonen van Sergio Conceiçao slaan deze zomer hun vleugels uit. Terwijl Sergio Conceiçao junior bij Seraing aan de slag ging, is ook broer Francisco op weg naar een andere oorden. De jonge flankspeler staat op een zucht van Ajax. (Lees meer)


Ex-speler Charleroi verlaat AC Milan definitief

Frank Tsadjout (22) verlaat AC Milan definitief en gaat bij promovendus Cremonese aan de slag. Tsadjout werd in het verleden door Milan uitgeleend aan Charleroi.


OFFICIEEL- Philppe Clement op zijn wenken bediend bij Monaco: 56-voudige international komt rangen versterken

Philippe Clement oogstte -weliswaar na een aarzelende start- heel wat lof bij Monaco. Ook naar komend seizoen toe is er in het prinsdom heel wat ambitie. Na Takumi Minamino stelden de Monegasken vrijdag hun tweede zomeraanwinst voor. (Lees meer)


OFFICIEEL- Chelsea haalt portefeuille boven: oude bekende voor 38 miljoen weggeplukt bij Napoli

Een verrassing is deze transfer hoegenaamd niet, maar zaterdagochtend was er eindelijk witte rook: Kalidou Koulibaly verlaat Napoli en trekt naar Chelsea, waar hij de vertrokken Antonio Rüdiger en Andreas Christensen moet doen vergeten. (Lees meer)


OFFICIEEL: Thomas Henry degradeert niet mee met Venezia en blijft in Serie A aan de slag
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Thomas Henry degradeert niet mee met Venezia en blijft in Serie A aan de slag

Na amper één seizoen verlaat Thomas Henry (27) Venezia. Die Italiaanse club degradeerde na één seizoen alweer uit de Serie A, maar door zijn sterke prestaties wekte de sterke spits heel wat interesse. (Lees meer)


Shion Homma heeft getekend voor Club Brugge en zal bij Club NXT uitkomen

Club Brugge heeft de transfer van Shion Homma afgerond. De 21-jarige Japanner staat in eigen land te boek als toptalent. Club wil hem eerst laten rijpen in zijn beloftenploeg. (Lees meer)


Anderlecht denkt aan Maxime Delanghe om Bart Verbruggen te vervangen

Bart Verbruggen staat op het punt om Anderlecht te verlaten. Met Colin Coosemans en Rik Vercauteren heeft paars-wit nog twee reservekeepers, maar ze willen er nog eentje aantrekken. (Lees meer)


Robert Lewandowski is van Barcelona

Vanuit verschillende bronnen wordt het nieuws bevestigd: net na middernacht bereikte Bayern München een akkoord met Barcelona over de transfer van Robert Lewandowski. Intussen is ook zijn transfersom uitgelekt. (Lees meer)


Mickaël Biron verhuist van Oostende naar RWDM

RWDM wil komend seizoen opnieuw een gooi doen naar de promotie. Daarvoor hebben ze extra aanvallend geweld in huis gehaald. (Lees meer)


Anderlecht laat tweede speler naar Burnley van Kompany vertrekken en spijst daarmee de clubkas

Bart Verbruggen verlaat Anderlecht voor Burnley

Het was vrijdag al een teken aan de wand: Burnley verkocht doelman Wayne Hennessey aan Nottingham Forrest. Plaats maken voor Bart Verbruggen. De club van Vincent Kompany legt een transfersom op tafel die Anderlecht niet gaat weigeren. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties