Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08: Mertens - Januzaj - Dessers - De Roeck - Ortola - Mendoza - Fofana - Hojlund

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08: Mertens - Januzaj - Dessers - De Roeck - Ortola - Mendoza - Fofana - Hojlund
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 13/08 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Januzaj - Dessers - De Roeck - Ortola - Mendoza - Fofana - Hojlund

Amadou Onana lijkt voor Everton gekozen te hebben

Amadou Onana was een opvallende afwezige tijdens Everton-Chelsea. Zo lijkt het duidelijk dat hij naar Everton zal gaan. (Lees meer)


Dries Mertens is op weg naar Galatasaray

Dries Mertens is op weg naar Istanbul. Dat maakte Galatasaray zelf bekend. (Lees meer)


Opnieuw een kaping? 'Genk wil miljoenenspits binnenhalen voor ogen Club Brugge'
Foto: © photonews

Opnieuw een kaping? 'Genk wil miljoenenspits binnenhalen voor ogen Club Brugge'

Bij Club Brugge blijven ze gaan, of dat is toch minstens de bedoeling. Een nieuwe toptransfer van tien miljoen euro? Het zou zomaar kunnen. Al is er nu wel een opvallende kaper op de kust in eigen land. (Lees meer)


'Club Brugge gaat ook inkomend transferrecord breken, maar er zijn kapers op de kust'

Club Brugge wil een grote, sterke spits als vervanger voor Charles De Ketelaere. Het wil daarvoor heel ver gaan, maar er zijn steeds meer kapers op de kust. (Lees meer)


Promovendus Westerlo blijft zich maar versterken en shopt nu ook in Engeland

Westerlo is het seizoen bemoedigend begonnen met 3 op 6 en twee sterke collectieve prestaties. De troepen van De Roeck zijn deze zomer ook flink versterkt. (Lees meer)


Straf: Club uit 1B blijft maar gaan en haalt nu ook ex-doelman Barcelona in huis

1B - of de Challenger Pro League - zou wel eens héél erg boeiend kunnen worden komend seizoen. Er wordt alvast gretig versterkt bij de diverse teams. (Lees meer)


Toenadering compleet: 'Cyriel Dessers heeft meerjarig droomcontract binnen, Genk vangt miljoenen'

Met drie doelpunten en een assist is Cyriel Dessers als een komeet begonnen aan het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Adnan Januzaj lijkt niet geïnteresseerd in een transfer naar Antwerp

Volgens verschillende bronnen had Antwerp wel interesse in Adnan Januzaj. De Rode Duivel is transfervrij sinds zijn contract bij Real Sociedad afliep, maar Antwerp is - voorlopig? - niet wat hij zoekt. (Lees meer)


'Barcelona dicht bij volgende transfer'

Marcos Alonso lijkt Chelsea dan uiteindelijk toch nog te gaan verlaten. Hij zou voor zo'n tien miljoen euro de nieuwe aanwinst van Barcelona moeten gaan worden.


Chelsea wil 100 miljoen euro uitgeven aan één speler

Chelsea wil zich nog flink versterken dit seizoen. Het wil nu ook Wesley Fofana wegkapen bij Leicester City en zou daar volgens The Times liefst 100 miljoen euro voor over hebben.Transfernieuws en Transfergeruchten 05/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties