Oefenwedstrijden: Chadli verliest van moederploeg, ook nederlaag voor Antwerp

Vanmiddag speelden zowel Westerlo als Royal Antwerp FC een oefenpot. Beiden verloren.

Westerlo speelde zijn eerste van twee oefenwedstrijden in Turkije. Tegenstander was Basaksehir, de club dat Chadli uitleent aan Westerlo en waar ook Lucas Biglia speelt.

Op de counter zorgde Dorgeles Nene in de negende minuut voor de voorsprong van Westerlo. De bezoekers zagen de thuisploeg echter nog voor de rust de score op 2-1 zetten.

Westerlo trad na de pauze met een volledig nieuwe ploeg aan. Het wilde een strafschop, maar kreeg die niet. Het bleef uiteindelijk bij 2-1.

Antwerp speelde dan weer tegen Go Ahead Eagles. Er werd vier keer een half uur gespeeld. Willumsson zette een strafschop om voor Go Ahead, Sow dikte de score aan tot 0-2. Frey kon vanop de stip nog milderen tot 1-2.