OFFICIEEL: Lior Refaelov krijgt oude bekende als nieuwe ploeggenoot

OFFICIEEL: Lior Refaelov krijgt oude bekende als nieuwe ploeggenoot
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na 12 jaar in België keert Lior Refaelov terug naar de ploeg waar het voor hem allemaal begon. Hij krijgt er ineens een oude bekende bij.

Het zag er al een tijdje naar uit dat het verhaal van Lior Refaelov bij Anderlecht eindig was. Vorige week maakte Refaelov dit zelf ook bekend dat zijn aflopend contract niet zou verlengd worden. Lang heeft hij echter niet moeten wachten op een nieuwe club. 

Hij keert terug naar de club waar het allemaal voor hem begon. Na 12 jaar in België kiest hij voor het Israëlische Maccabi Haifa. De club waar hij in zijn jeugd speelde en waar hij doorbrak op het hoogste niveau. Hij tekent een contract voor twee seizoen bij de club uit zijn thuisland. De club waar sinds vorig seizoen ook Abdoulaye Seck speelt. Zijn voormalige ploeggenoot bij Antwerp. 

"Wat heb ik mijn thuis gemist", waren de eerste woorden van de voormalige Gouden Schoen die een prachtige tijd kende in België bij Club Brugge, Antwerp en Anderlecht.  Tweemaal won hij de Croky Cup (Antwerp en Club Brugge), tweemaal werd hij Belgisch kampioen (Club Brugge), tot tweemaal toe werd hij Profvoetballer van het jaar en bij Antwerp won hij de Gouden Schoen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties