Transfernieuws en Transfergeruchten 03/12: Vossen - Vormer - Overmars - Bakayoko

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 03/12: Vossen - Vormer - Overmars - Bakayoko
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 03/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vossen - Vormer - Overmars - Bakayoko

Jelle Vossen ziet avontuur in Midden-Oosten helemaal zitten: "Fantastisch, toch?"

Jelle Vossen heeft het aardig naar zijn zin bij Zulte Waregem. Maar voor een ongelofelijk aanbod zou hij zeker nog naar het Midden-Oosten trekken. (Lees meer)


'Borussia Dortmund wil kern uitbouwen met komst van Rode Duivel'

'Borussia Dortmund wil kern uitbouwen met komst van Rode Duivel'

Borussia Dortmund heeft een Rode Duivel op het verlanglijstje staan. Het is uitkijken of dat zijn voorkeur zou genieten, boven een avontuur in de Premier League. (Lees meer)


'Marc Overmars wil voor Antwerp opnieuw zijn slag slaan bij Ajax'

Marc Overmars werd ontslagen bij Ajax Amsterdam na grensoverschrijdend gedrag. Dat belet hem echter niet van zaken te doen met zijn oude werkgever. (Lees meer)


Buitenkans voor topploegen uit Jupiler Pro League? 'Belg wil contract niet verlengen bij Ajax'

Ajax werkt na de moeilijke competitiestart vooral richting volgend seizoen. Er moeten nieuwe spelers komen, maar ook enkele pionnen krijgen een contractverlenging. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 02/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties