Wouter Vrancken weet wat KRC Genk nodig heeft om Club Brugge te kloppen en legt druk bij zijn tegenstander

Wouter Vrancken weet wat KRC Genk nodig heeft om Club Brugge te kloppen en legt druk bij zijn tegenstander
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk neemt het zondagnamiddag op tegen Club Brugge. Wouter Vrancken kan met zijn Genk een goede zaak doen met het oog op de Champions Play-offs.

KRC Genk behaalde de laatste weken 7 op 9. De afgelopen twee weken werd gewonnen, dat heeft voor vertrouwen in de groep gezorgd, weet Vrancken. Al moet Racing Genk nog flink oppassen.

"Twee zeges op rij hebben zeker deugd gedaan", geeft hij aan bij Het Belang van Limburg. "Maar het is niet omdat je RWDM en Charleroi geklopt hebt dat alles zomaar vanzelf zal gaan. Club Brugge blijft een sterke tegenstrever, ook al bleven de resultaten er de jongste weken achter."

Vrancken vindt de kern van Club, waarschijnlijk de beste van het land. Zo legt hij wat druk bij de tegenstander. "Het is niet zo dat ze werden weggespeeld, ze vergaten alleen hun momenten te nemen. Als je hun spelerskern bekijkt dan is dat waarschijnlijk de beste van het land."

"Om Club te kloppen heb je dus lef nodig, je mag niet als angsthazen op het veld komen. We moeten de wedstrijd lezen, kwaliteit tonen en op de juiste momenten initiatief durven nemen. Op die manier kan je je momenten grijpen en de details, die een wedstrijd beslissen, in je voordeel doen kantelen", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties