Topaffiches in Champions League: Kevin De Bruyne tegen Thibaut Courtois, ook Trossard, Vermeeren en Witsel kennen tegenstanders

Topaffiches in Champions League: Kevin De Bruyne tegen Thibaut Courtois, ook Trossard, Vermeeren en Witsel kennen tegenstanders
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdagmiddag werd er geloot voor de kwartfinales van de Champions League. We krijgen enkele stevige kleppers te zien.

Nadat de laatste achtste finales van de Champions League werden afgewerkt deze week, was het tijd om te loten voor de kwartfinales. Dat gebeurde vrijdagmiddag in Nyon, Zwitserland.

Als eerste mag Leandro Trossard het met Arsenal opnemen tegen Bayern München, dat een minder seizoen kent. Axel Witsel en Arthur Vermeeren zullen met Atletico Madrid tegen Borussia Dortmund spelen. In vergelijking met de rest krijgen zij dus een gunstige loting.

Kevin De Bruyne zal met Manchester City het Real Madrid van Thibaut Courtois tegenkomen. Het topaffiche van de kwartfinales en een heruitgave van de halve finale van vorig jaar.

Manchester City speelde afgelopen seizoen met 1-1 gelijk in Madrid. In Manchester werd Real met 4-0 naar huis gestuurd. De Citizens wonnen nadien het tornooi door Inter Milan met 1-0 te verslaan in de finale.

Als laatste zullen FC Barcelona en PSG elkaar in de ogen kijken. Deze kwartfinales worden op 9 en 10 april gespeeld. De week nadien volgen de terugwedstrijden al.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties