Anderlecht speurt al naar vervanger Debast: Duitse media zien hen afhaken voor target

Anderlecht speurt al naar vervanger Debast: Duitse media zien hen afhaken voor target
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste transfergeruchten beginnen Sporting Anderlecht te beroeren. Toch zou een naam van de lijst geschrapt zijn.

Het seizoen is nog in volle gang met de Champions Playoffs die net zijn begonnen en de eerste transfergeruchten beginnen al door de gangen van het Lotto Park te gaan.

RSC Anderlecht bereidt zich voor op de zomerse transferperiode omdat deze mogelijk bewogen zal zijn, zowel wat betreft uitgaande als inkomende transfers. Er wordt serieus nagedacht over een transfer van Zeno Debast.

Anderlecht laat Filip Milojevic varen

Het plan van Debast was sowieso om komende zomer te vertrekken, maar dan moet Jesper Fredberg wel een waardige vervanger vinden. Men zou graag een jonge speler willen aantrekken als Jan Vertonghen beslist om straks toch nog met een jaar te verlengen. 

Onder de recent genoemde namen was die van Filip Milojevic. De jonge centrale verdediger van de U19 van Bayer Leverkusen was een doelwit van de club, zoals de Duitse media meldden.

Echter, de situatie zou zijn veranderd. Volgens de lokale journalist Philipp Hinze zou Anderlecht die piste verlaten hebben. Sevilla en Rapid Wien zouden de twee clubs zijn die het meest geïnteresseerd zijn in de speler en zij zouden al gesprekken zijn begonnen met Bayer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties