Lokeren verliest oefenpot, fans houden adem in na snelle vervanging De Sutter

Redactie

Sporting Lokeren heeft een oefenduel tegen Samara met het kleinste verschil verloren. Toch was het nieuws van de dag misschien wel de blessure van Tom De Sutter. De fans houden alvast de adem in.

Eerst het sportieve nieuws: in een nerveuze eerste helft kwamen de bezoekers van Samara in Hamme - waar Lokeren de Russen ontving - op voorsprong via Jamovis.

Lokeren probeerde in de tweede helft nog de bakens te verzetten, maar dat lukte niet meer. Eindstand 0-1 voor Samara, al speelden de Waaslanders zeker geen slechte match.

Rassoul, Ninaj en Straetman kregen hun kans bij Lokeren, waar ook Tom De Sutter in de basis stond. Hij viel echter al snel uit en werd na 20 minuten vervangen door Enoh. Over de ernst van de blessure is nog geen duidelijkheid.