UPDATE: toch geen 25 euro voor de Lokerse supporters

Daniel Jamro
| 0 reacties
UPDATE: toch geen 25 euro voor de Lokerse supporters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent heeft na onderhandelingen met het Lokeren-bestuur beslist de prijzen voor de supporters aan te passen en dit omwille van de goede samenwerking tussen de clubs onderling.
Hierdoor wordt de prijs nu 21 euro voor een volwassene (dezelfde prijs voorverkoop en aan de loketten) en voor de -16 jarigen bedraagt de prijs 12 euro. (eveneens dezelfde prijs voorverkoop en aan de loketten) 

Supporters die al een ticket kochten aan de hogere prijzen kunnen een gedeeltelijke terugbetaling bekomen. Zij dienen zich mét hun ticket te melden bij de dienst tickets | abonnementen van Sporting Lokeren en krijgen dan het verschil terugbetaald. Voetbalkrant kreeg tevens een berichtje dat ook de AA Gent supporters niet tevreden waren met de verhoogde prijzen voor deze wedstrijd.

Vorig bericht

Om hun team te kunnen aanmoedingen dit weekend, op het veld van AA Gent moeten de supporters 25 euro betalen.  Dit is onaanvaardbaar voor de supporters uit Lokeren.


De supporters hebben een klacht ingediend bij het ministerie van economische zaken.
Reden is de ticketprijs die ze moeten betalen om dit weekend de wedstrijd Gent-Lokeren te kunnen bijwonen.
Volgens de Lokerse supporters was dit vorige week nog 18,5 euro.
                   
Blijkbaar wil Gent meer verdienen aan deze 'derby'.
         
De supporters nemen dit dus niet en hebben dus een klacht ingediend.  De nieuwe prijs zou de hoogste zijn die de Lokerse supporters ergens in België moeten betalen om hun team aan het werk te zien.
Op Genk en Standard moeten ze 20 euro betalen, op Anderlecht 19.  Club Brugge is nog iets goedkoper, daar moet 18 euro betaald worden om binnen te mogen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties