Halmstad verslaat Odense

Halmstad verslaat Odense
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Groep C heeft het Zweedse Halmstad BK het Deense OB Odense verslagen. Door deze overwinning komt Halmstad aan de leiding van de groep met 1 punt voorsprong op Brann Bergen.
 
De aanloop naar deze wedstrijd verliep niet echt schitterend. Sneeuwstormen die zaterdag Denemarken teisterden, bereikten vandaag Zweden. Odense had normaal gezien zaterdagavond al op de luchthaven van Örebro in Zweden moeten landen. Door de zware sneeuwval was deze echter gesloten. De spelers en technische staf waren daarom verplicht om de nacht door te brengen in de nationale luchthaven, Kastrup, in afwachting van de eerste vlucht naar Zweden de dag erna. Dit had ook gevolgen voor de wedstrijd die daarmee een half uur later werd gespeeld dan aanvankelijk voorzien. Ook het aantal toeschouwers was niet echt geweldig; slechts 86 personen kwamen opdagen.  

Halmstad kwam even voorbij het half uur op voorsprong dankzij Gunnar Heidar Thorvaldsson. Het duurde tot even voor het uur dat Odense kon tegenscoren. Het deed dit via Mwape Miti. Toch hield Halmstad de drie punten thuis na een doelpunt twintig minuten voor tijd van Tomas Zvirgzdauskas.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties