EK-tickets zullen goedkoper zijn

Mathias Dumarey
| 0 reacties
EK-tickets zullen goedkoper zijn
Foto: © SC

Goed nieuws voor de voetballiefhebbers want supporters die naar het EURO 2008 in Zwitserland en Oostenrijk willen, zullen minder moeten betalen voor hun wedstrijdtickets dan op het afgelopen wereldkampioenschap in Duitsland. Martin Kallen, de voorzitter van het EK-organisatiecomité, liet dat vandaag weten aan het persagentschap Reuters. Pas donderdag zullen de prijzen openbaar gemaakt worden.

De organisatie wil ook de manier van het bestellen van tickets eenvoudiger maken. Donderdag start de ticketverkoop. Kopers zullen maximaal vier kaarten mogen bestellen per wedstrijd en indien nodig zal een loting aanduiden wie naar de wedstrijden mag gaan. Het bestellen van kaartjes voor de eerste ronde is echter wel een risico. Alleen de twee gastlanden, Zwitserland en Oostenrijk, zijn al geplaatst voor het eindtoernooi dus koop je momenteel tickets voor wedstrijden die nog niet bekend zijn.

Het EURO 2008 begint op 7 juni 2008 in het Sankt-Jakobpark in Basel. De finale wordt op 29 januari gespeeld in het Ernst Happelstadion van Wenen. De andere speelsteden zijn Innsbrück, Klagenfurt en Salzburg in Oostenrijk, in Zwisterland wordt er nog gevoetbald in Zürich, Bern en Geneve.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties