Van Holsbeeck: 'Legaer is niet te koop'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Holsbeeck: 'Legaer is niet te koop'
Foto: © SC

Jonathan Legaer kan dezer dagen op flink wat Russische belangstelling rekenen. Verschillende topploegen willen rond de vier miljoen euro bieden, maar stuiten op een njet van zijn club Anderlecht.

De kans dat Jonathan Legaer de tweede Belg in Russische loondienst wordt na Nicolas Lombaerts (Zenit Sint-Petersburg) is heel klein. Nochtans ziet het jonge talent een overstap wel zitten maar bij Anderlecht willen ze het spel hard spelen.

"Wat nu geboden wordt, is ruim onvoldoende", steekt manager Herman Van Holsbeeck van wal. De Russische ploegen bieden vier miljoen euro terwijl Anderlecht zes miljoen op de bankrekening wil bijschrijven. "Legaer is één van onze beste jonge spelers en met zijn snelheid brengt hij de ploeg iets bij. We willen hem nu niet laten gaan. We gaan nu met Legaer om de tafel gaan zitten, want hij ziet wel een enorm lucratief voorstel aan zijn neus voorbijgaan", aldus Van Holsbeeck in de krant Het Laatste Nieuws.

Legaer wil graag naar Moskou vertrekken. "Een jaarsalaris van een miljoen euro kun je moeilijk weigeren. Er is nog niets getekend, maar ik kies voor een vertrek. Over zo'n aanbod moet je altijd nadenken", aldus Legaer in de krant Het Nieuwsblad. "Ik ben bereid om opofferingen te doen. Moskou is niet bij de deur, maar het leven van een profvoetballer is nu eenmaal zo. Ik hoop dat de Anderlecht-fans mij zullen begrijpen", besluit de jonge Belgische belofte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties