Kortrijk talmt te lang met Sabin

Kortrijk talmt te lang met Sabin

Cedric Sabin zal volgend seizoen niet in de Jupiler League te zien zijn. KV Kortrijk talmde iets te lang om de speler onder contract te leggen waardoor de 28-jarige aanvaller inging op het voorstel van Vannes.

Sabin had ook al de interesse gewekt van onder andere Tubeke en Bergen, maar deze ploegen haakten af op zijn salariseisen. Ook Kortrijk liet zijn interesse registreren bij het zakenagentschap Assysta, maar talmde te lang om tot concrete actie over te gaan. Sabin tekende immers al een contract bij Vannes, uitkomende in de Franse tweede klasse.
 
Sabin begon zijn carrière in de CFA bij Brive en Red Star. Vervolgens speelde de spits vier seizoenen in de Franse tweede klasse. Achtereenvolgens speelde hij bij Gueugnon, Créteil en twee seizoenen bij Sedan. In totaal was hij goed voor 21 doelpunten in 114 wedstrijden. Sabin speelde vervolgens vijf maanden bij Al Ahli in Qatar om uiteindelijk nog anderhalf seizoen in de Turkse eerste klasse bij Konyaspor te spelen. De spits scoorde er negen doelpunten in 35 wedstrijden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties