Vargas: "Als Real komt, zeg ik neen"

Nico Wieme
| 65 reacties
Vargas: "Als Real komt, zeg ik neen"
Foto: © SC

Ronald Vargas voelt zich momenteel goed in zijn vel bij Club Brugge. De Venezolaan krijgt volop het vertrouwen van coach Adrie Koster, maar zou voorlopig toch niet ingaan op een aanbieding van Real Madrid.

Het gaat goed met Ronald Vargas. Onder Adrie Koster kan de middenvelder zich naar hartelust uitleven en dat bevalt hem wel. "Koster geeft mij verantwoordelijkheid en vertrouwen", zegt de Venezolaan in SVM. "Dat laatste is toch heel belangrijk voor mij. Niet iedereen doet dat."

Kreeg Vargas dan geen vertrouwen van Jacky Mathijssen? "Die gaf me ook vertrouwen, maar op een andere manier. Toch voel ik mij meer op mijn gemak bij Koster dan bij Mathijssen. Je merkt ook dat Adrie het gewend is om met jongeren om te gaan. Hij komt immers van de jeugd van Ajax. Iedere coach heeft zijn eigen manier van werken. Het is aan de groep om zich daaraan aan te passen. Koster hecht nu veel belang aan discipline en dat lijkt mij een goede zaak", is Vargas van mening.

Zijn maatje Bryan Ruiz maakte deze zomer de overgang naar FC Twente. Zit er voor Vargas binnenkort ook een transfer in? "Ik denk dat Ruiz betere aanbiedingen had, maar ik respecteer zijn beslissing. Als Real Madrid mij nu wil, zeg ik neen. Want wat ik wil, is voetballen. Bij Real ben ik niet zeker dat ik in de basis sta, begrijp je? Je moet alle factoren in de weegschaal gooien", aldus Vargas.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties