Helleputte: "Nog geen akkoord met Dequevy"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Helleputte: "Nog geen akkoord met Dequevy"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse staat dicht bij een tweede transfer. De promovendus zit om de tafel met Joeri Dequevy. “Maar er is op dit moment nog geen akkoord”, zegt sportief directeur Herman Helleputte aan Voetbalkrant.com.

Dequevy leek lange tijd op weg naar Standard, maar de transfer naar Luik ging uiteindelijk niet door. Nu staat Lierse in pole position om de 22-jarige middenvelder van Roeselare in te lijven.

“De gesprekken zijn aan de gang”, bevestigt Helleputte. “We hopen tegen maandag dat dossier af te handelen. Ik heb de indruk dat hij graag naar Lierse wil komen, maar financieel zijn we er nog niet helemaal uit.”

Ook de transfer van Eiji Kawashima wil Lierse snel afhandelen. “Die jongen zit nog in Zuid-Afrika, dus het is niet zo evident. Via zijn zaakwaarnemer volgen we de zaak goed op. Dat we moeten wachten op groen licht vanuit Japan? Dat is mogelijk."

Aimé Anthuenis kreeg met Mohammed Diallo (ex-Beveren) en Youssef Sekour ook twee testers op bezoek. “Zij hebben een goede indruk nagelaten”, vindt Helleputte. “Morgen gaan we ze nog een laatste keer bekijken. Als ze een goed rapport krijgen, dan kunnen ze maandag een contract tekenen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties