Meeus: "Het was tijd voor speelminuten"

Meeus: "Het was tijd voor speelminuten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FCV Dender huurt Roy Meeus voor één seizoen van Club Brugge. De aanvallend ingestelde middenvelder wil bij de tweedeklasser voor de assists zorgen.

Meeus zat de voorbije twee seizoenen in de A-kern van Club Brugge, maar kreeg er amper speelgelegenheid. “Ik vond dat het tijd was dat ik aan speelminuten raakte”, zegt Meeus. “Daarom heb ik gekozen om de overbevolkte kern van Club te verlaten voor één seizoen.”

Voor Meeus is de tweede klasse geen onbekend terrein. Hij speelde er enkele jaren geleden al een vijftal wedstrijden in het eerste team van KVSK United. Nu wil hij met Dender schitteren in tweede klasse. “Ik ben er zeker van dat we weer een topploeg kunnen worden in tweede klasse. Met Vital Borkelmans had ik al een positief gesprek.”

Zelf legt Meeus de laat hoog. “Ik wil eerst titularis worden en iedere week een hoog niveau bereiken. Ik heb een goede voorzet in huis en moet dit seizoen dus voor de assists zorgen. Met mijn snelheid en explosiviteit moet ik vooral voor acties op de flank zorgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties