Club Brugge haalt Stenman van Groningen

Onbekend Onbekend
| 232 reacties
Club Brugge haalt Stenman van Groningen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft z'n eerste transfer voor volgend seizoen beet. De Zweed Fredrik Stenman werd dinsdagavond voorgesteld in het Jan Breydelstadion. De verdediger van FC Groningen tekent een contract van drie seizoenen bij blauw-zwart.

“Club Brugge heeft mij een aanbod gedaan dat ik niet kon weigeren”, aldus Stenman op de website van FC Groningen. “Het is voor mij een nieuwe uitdaging. De Belgische competitie heeft als geheel misschien een minder grote uitstraling, maar Club Brugge heeft een begroting die tien miljoen hoger ligt dan die van FC Groningen.”

“We hebben de voorbije maanden het profiel opgemaakt met de kwaliteiten die een linksachter van Club Brugge moet hebben en daar beantwoordt Fredrik Stenman perfect aan,” zegt sportief manager Henk Mariman van Club Brugge. “Hij biedt zowel verdedigend als aanvallend een meerwaarde, combineert loopvermogen met voetballend vermogen. Stenman is ook een speler met een enorme persoonlijkheid.”

De 27-jarige Zweed speelde tot dusver 133 officiële wedstrijden voor FC Groningen. Daarin kwam de linksachter vier keer tot scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties