Reactie Dejaegere: "Punt pakken op Anderlecht is zalig"

Tomas Taecke
| 40 reacties
Dejaegere: "Punt pakken op Anderlecht is zalig"
Foto: © SC

Brecht Dejaegere was in het Astridpark één van de uitblinkers bij KV Kortrijk. Het woelwater hield de thuisdefensie de hele wedstrijd aan de praat en was na afloop dolgelukkig met het resultaat.

Tomas Taecke in Anderlecht

Brecht Dejaegere hield vooral in de eerste helft de Anderlecht-defensie non-stop aan de praat. De youngster, die betrokken was bij het doelpunt van Joseph-Monrose, was na afloop overgelukkig met het onverhoopte punt tegen de competitieleider.

"Iedereen had ons afgeschreven voor aanvang van de PO's, maar vandaag hebben we bewezen dat we ons mannetje kunnen staan", zei Dejaegere na het verlaten van de kleedkamers.

"Het doelpunt vloeide voort uit een actie die we op training vaak inoefenen. De bal werd goed achteruit gelegd en Monrose deed de rest. Na de pauze kwamen we onder druk te staan, maar dat wisten we bij de pauze al. Jammer genoeg konden we geen tweede doelpunt maken, dan was het feest compleet".

"Op een invalbeurt in de competitie na had ik hier nog niet gespeeld. Op Anderlecht mogen starten is echt schitterend. Een mooi stadion, veel publiek. Als je dan een punt kan pakken is dat echt schitterend".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties