Vandenbroeck keert terug: "Ik heb serieuze revanchegevoelens"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vandenbroeck keert terug: "Ik heb serieuze revanchegevoelens"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AFC Tubize heeft zich versterkt met David Vandenbroeck. De verdediger zat op een zijspoor aan de Gaverbeek en wil zijn carrière herlanceren bij zijn oude liefde. "Ik zit met serieuze revanchegevoelens."

David Vandenbroeck maakte de voorbije seizoenen naam als slot op de deur bij Sporting Charleroi en KV Kortrijk. Zulte Waregem zag wel iets in de 28-jarige verdediger en haalde hem naar de Gaverbeek (om hem meteen opnieuw uit te lenen aan KVK, nvdr.). Vorig seizoen draafde Vandenbroeck amper in één officiële partij op voor de vice-kampioen.

En ook dit seizoen leek het er niet in te zitten voor Vandenbroeck bij Essevee. De verdediger ging dan ook op zoek naar een oplossing. “Ik liet afgelopen zondag mijn contract ontbinden”, vertelt Vandenbroeck in Het Nieuwsblad. “Ik kamp met serieuze revanchegevoelens. In mijn laatste seizoen bij KV Kortrijk sukkelde ik met de buikspieren en bij Zulte Waregem werd ik zelfs gewoon aan de kant geschoven.”

Ondertussen tekende Vandenbroeck een contract tot het einde van het seizoen bij AFC Tubize. De verdediger speelde tussen 2004 en 2008 al in het Stade Leburton. “Ik kon ook naar Antwerp FC en Westerlo, maar ik koos voor een club waar ik alles en iedereen ken. Ik heb nu vooral matchritme nodig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties