Vetokele: "Nog niets gehoord van Club Brugge"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 57 reacties
Vetokele: "Nog niets gehoord van Club Brugge"
Foto: © SC

De geruchtenmolen signaleert Igor Vetokele op de radar van Club Brugge. De aanvaller van FC Kopenhagen heeft echter geen weet van de interesse. "Maar ik heb de geruchten ook gelezen."

Door Cédric De Volder

Club Brugge wil zich tijdens de wintermercato op aanvallend vlak versterken. In de wandelgangen van Jan Breydel circuleert dan ook de naam van Igor Vetokele. De 21-jarige aanvaller verhuisde in 2012 van Cercle naar FC Kopenhagen. Kreeg hij al een telefoontje uit West-Vlaanderen?

"Ik heb inderdaad enkele artikels gelezen over de interesse van Club in mijn persoon", aldus Vetokele in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Er is echter nog geen concrete aanbieding binnengekomen bij mezelf of bij mijn zaakwaarnemer."

"Mijn hoofd zit enkel in Denemarken"

De Belg met Angolese roots heeft het echter naar zijn zin in Denemarken. Hij wierp zich de voorbije maanden dan ook op als sterkhouder bij de hoofdstedelingen. "Ik denk momenteel dan ook niet over een terugkeer naar België. Mijn hoofd zit enkel en alleen in Denemarken."

"Ik heb het gevoel dat de Deense competitie een beetje wordt onderschat", besluit Vetokele. "Het niveau is zeker gelijk aan dat van de Jupiler Pro League. Er wordt zelfs een pak meer gevoetbald. En eerlijk gezegd is de infrastructuur hier een pak beter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties