Reactie Conté: "Weet niet wat er scheelde met Lokeren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Conté: "Weet niet wat er scheelde met Lokeren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ibrahima Conté zorgde voor problemen achterin bij Sporting Lokeren. Hij bekroonde zijn sterke prestatie met een knap doelpunt. De vinnige vleugelaanvaller vroeg zich na de partij af wat er scheelde met het team van Peter Maes.

Sander De Graeve in Waregem

Conté verscheen fris aan de aftrap en dat was er aan te zien. "Ik had een week rust, ik speelde niet tegen Standard wegens een probleem aan de kuit. Ik voelde me goed vandaag en wou absoluut spelen. Heel de ploeg stond er vandaag." De enige smet was de afwerking. "Bij elke actie creëerden we gevaar, er hadden er vijf, zes in moeten liggen vandaag."

"Er hadden er vijf, zes in moeten liggen"

Conté maakte deel uit van een heel sterk viertal voorin. Samen met Sylla, Hazard en Bongonda was hij een nachtmerrie voor de Lokerse defensie. "Het marcheert inderdaad goed. Sylla kan goed de bal bijhouden. Ik en Theo hebben onze dribbel en onze diepgang. Dan heb je nog Thorgan die met zijn intelligentie de openingen vindt."

Lokeren was dan weer een schim van zichzelf. "Ik weet echt niet wat er scheelde met Lokeren vandaag. Het was niet hun gewone spel. Ik heb niet het Lokeren dat ik ken gezien. Je kan niet altijd op je topniveau zitten, gelukkig was dat bij ons vandaag wel het geval."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties