Bal ligt in kamp Batshuayi: "Benfica en Swansea zijn heel concreet"

Bal ligt in kamp Batshuayi: "Benfica en Swansea zijn heel concreet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michy Batshuayi heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Standard. Swansea City en SL Benfica zijn heel concreet voor de aanvaller. Maar welke optie verkiest de speler van Jong België?

Michy Batshuayi maakte er de voorbije maanden geen geheim van. "Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging", liet de aanvaller meermaals optekenen. Wel, die nieuwe uitdagingen hebben zich inmiddels aangeboden. Sudpresse benadrukt dat Swansea City en SL Benfica heel concreet zijn voor de speler van Jong België.

Enig probleem: Batshuayi droomt van de Premier League, maar had een grotere naam in gedachten dan Swansea. "Al hebben de Welshmen de aanvaller wel een titularisrol beloofd", weet het Franstalige dagblad. "De transfer kan dan ook in enkele uren worden afgerond."

Transfer kan in enkele uren worden afgerond

Maar ook SL Benfica is heel concreet voor Batshuayi. De Portugezen hebben alvast hun naam en palmares mee. Ondertussen ligt de bal in het kamp van Batshuayi. De aanvaller geniet momenteel van een welverdiende vakantie. Volgt er daarna duidelijkheid?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties