Sprokkels: Bijzondere vijanden voor Feyenoord

Sprokkels: Bijzondere vijanden voor Feyenoord
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Bijzonder vijand voor Feyenoord

Feyenoord heeft er een aantal nieuwe vijanden bij. De ploeg uit Rotterdam is de strijd aangegaan met een aantal zwerfkatten die de buurt rond De Kuip onveilig maken. Feyenoord vreesde schade aan de business seats of aan de grasmat.

Aranda al voor vierde keer bij Numancia

Carlos Aranda gaat voor Numancia voetballen. Klinkt op zich niet bijzonder, maar wat wel uitzonderlijk is, is dat het al de vierde passage is van de Andalusiër bij de ploeg uit Soria. De eerste keer dat hij voor Numancia uitkwam, was in het seizoen 2001-2002, de laatste keer in 2008-2009.

Rode Duivels halen gezelschapsspel boven

Enkele Rode Duivels zijn fervente boardgamers. De laatste rage: Kolonisten van Catan.

Regen deert RSCA-fans niet

Na de open oefensessie in het Constant Vanden Stockstadion tekenden Youri Tielemans, Dennis Praet, Matias Suarez, Silvio Proto en Anthony Vanden Borre present in de fanshop om handtekeningen uit te delen. En de fans lieten zich niet afschrikken door de aanhoudende regen.

Combiregeling voor Lierse-Mechelen

Binnenkort staat de derby tussen Lierse en Mechelen op het programma. De Pallieters lieten intussen de ticketinfo op ons los. "Voor deze derby geldt een combiregeling en zijn er dus enkel tickets verkrijgbaar in voorverkoop via ons secretariaat. Per geregistreerde Lierse supporter kan je 4 tickets aankopen (een geregistreerde supporter is abonneehouder, of een Lierse supporter die de afgelopen 4 jaar een ticket in voorverkoop gekocht heeft voor een andere match dan tegen KV Mechelen)."

"Op de matchdag zelf is het secretariaat enkel geopend van 10 tot 12u. De loketten blijven 's avonds dus gesloten. Voor deze derbywedstrijd is het tarief van een topwedstrijd van toepassing. Voor de YRKV Mechelen-supporters geldt ook een combiregeling, zij kunnen enkel tickets aankopen via hun supportersclubs."

Nog 235 tickets voor België – Andorra

Er zijn nog 235 toegangskaartjes in omloop voor de EK-kwalificatiewedstrijden tussen België en Andorra. De verkoop loopt nog tot vanavond 20u in het bondsgebouw.

Ook Westerlo gaat golfen

Bij Veel teams kan de riem er even af dankzij de interlandbreak. Een pak ploegen geeft hun spelers vrijaf, anderen kiezen voor teambuilding. Golf is in trek, Waasland-Beveren probeerde het gisteren al en vandaag is Westerlo aan de beurt om een hole of 18 af te werken. 

Zwemster zet carrière aan de kant voor doelman

Jolien Sysmans houdt er mee op. De 22-jarige zwemster zet volgens HLN haar carrière stop om Gent-doelman Matz Sels te ondersteunen in diens carrière. 

Malmö al kampioen

Malmö is voor de tweede keer op rij kampioen geworden in Zweden. Met nog drie speeldagen voor de boeg heeft het 12 punten meer dan eerste achtervolger IFK Göteborg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties