Van Moer: "Het kan miserie zijn met die heethoofden in Luik"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Van Moer: "Het kan miserie zijn met die heethoofden in Luik"
Foto: © photonews

Bij Standard moet er dringend iets veranderen. Het voorzichtig positivisme na de zege bij Charleroi werd met een wanprestatie tegen Feyenoord alweer helemaal de kop in gedrukt. Levende legende Wilfried Van Moer vreest het ergste.

Volgens Van Moer moet er dringend versterking bij. "In januari moeten er talentrijke spelers aangekocht worden. Dit Standard heeft een goeie groep, maar het is geen ploeg die prijzen zal pakken. Als ze zo voortdoen wordt play-off I halen zelfs moeilijk. Dat zou een totale ramp zijn", aldus Van Moer aan VRT.

Oorlog in Luik

Hij vreest vooral voor het vel van Duchatelet. "Ik hoop dat de voorzitter spelers koopt. Want met die heethoofden in Luik kan het snel miserie zijn. Dan heeft hij een probleem. Als de spelers straks geen andere mentaliteit tonen is het weer oorlog in Luik."

Hij ziet het voor vanmiddag zwart in. "Club is momenteel één van de sterkste ploegen en Standard speelt heel slecht, maar dat wil niets zeggen. Als Club aanvalt kan Standard counteren, daar zijn ze goed in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties