Preud'homme wil wel bondscoach worden: "Maar eerst Club iets schenken voor het vertrouwen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 44 reacties
Preud'homme wil wel bondscoach worden: "Maar eerst Club iets schenken voor het vertrouwen"
Foto: © Photonews

Michel Preud'homme werd de voorbije maanden genoemd als een mogelijke vervanger voor Marc Wilmots bij de Rode Duivels. Zelf staat de coach van Club Brugge niet weigerachtig tegenover de stoel van bondscoach. "Maar ik wil eerst de mensen bij Club Brugge iets schenken voor het vertrouwen."

Marc Wilmots werd de voorbije maanden regelmatig gelinkt aan een vertrek bij de Rode Duivels. De bondscoach verwees de geruchten naar de prullenmand, maar de namen zijn wel genoemd. Erik Gerets, Michel Preud'homme,...

"In het verleden stond ik er voor open om bondscoach te worden", bekent laatstgenoemde in Het Laatste Nieuws. "Maar het is er nooit van gekomen. Het zou mooi zijn om voor België te werken, maar ik voel me goed bij Club en wil de mensen eerst iets geven voor het vertrouwen."

Het is een uitdaging om met Dembélé te werken. Hij kan eigenlijk alles

Toch is Preud'homme op dreef. "Het zou echt een uitdaging zijn om met Moussa Dembélé te werken. Het potentieel van Moussa is ongelooflijk. Hij kan eigenlijk alles. In dat opzicht doet hij me een beetje denken aan Enzo Scifo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties