Biebauw kan grootse keeperscarrousel in gang zetten

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 28 reacties
Biebauw kan grootse keeperscarrousel in gang zetten
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende zoekt een vervanger voor Didier Ovono. De Gabonese doelman vertoeft in januari op de Afrika Cup en Fred Vanderbiest wil een valabel alternatief. En een transfer van Wouter Biebauw kan een heuse carrousel op touw zetten.

  • Biebauw genoemd als vervanger van Ovono bij KV Oostende
  • KV Mechelen richt pijlen op Coosemans en Gillet
  • Bailly en Jorgacevic kunnen in Freethiel aan de slag

Wouter Biebauw liet enkele dagen geleden nog optekenen dat hij te weinig respect voelt bij KV Mechelen. "Ik hoor de namen van tal van doelmannen waaien Achter De Kazerne, maar heb zelf nog geen voorstel tot contractverlenging gekregen", aldus de goalie.

En dat is in het Albertpark niet in dovemansoren gevallen. Volgens Het Nieuwsblad wil KV Oostende Biebauw naar de kust halen. Op die manier kan het vertrek van Didier Ovono naar de Afrika Cup probleemloos worden opgevangen. 

Coosemans, Gillet,...

En zo'n transfer kan een heuse carrousel op touw zetten. KV Mechelen moet dan namelijk op zoek naar een vervanger. Het zijn namelijk de namen van Colin Coosemans (Waasland-Beveren, nvdr.) en Jean-François Gillet (Torino FC, nvdr.) die hierboven door Biebauw werden bedoeld.

Tot slot moet ook Waasland-Beveren in zo'n geval op zoek naar een extra sluitstuk. En de Leeuwen hebben naar verluidt een oogje op enkele jongens die van het toneel verdwijnen zijn: Logan Bailly (OH Leuven, nvdr.) en Bojan Jorgacevic (transfervrij, nvdr.).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties