Top&Flop Fans sterker dan een tifoverbod

Fans sterker dan een tifoverbod
Foto: © SC

Ook dit seizoen geeft de redactie wekelijks in deze Top & Flop een beschouwing van de hoog- en laagvliegers van de afgelopen speeldag. Wie was top en wie was flop?

Door Aernout Van Lindt

TOP & FLOP

Tifo-alert

De gemoederen staan sinds vorige week uiterst gespannen overal. En dus zijn er sinds dit weekend niet enkel tifoverboden bij de Ultra's Inferno in Luik, maar ook in Charleroi en Lokeren mochten er geen spandoeken ontrold worden.

!!!Tifo-gevaar!!! konden ze er in Lokeren nog goed de draak mee steken. Of hoe de fans altijd wel een achterpoortje vinden om alsnog hun ongenoegen te uiten met wat boven hen beslist wordt. Een flop, die dus top wordt.

Tumult in Lierse

Ook in Lierse ging het hard tegen onzacht. Voor een keer zat Duchâtelet er eens voor helemaal niets tussen, maar er was tumult tijdens een match van Standard. Spandoeken, vuurpijlen, de match even gestaakt ...

De fans willen Samy buiten. Moeilijk, want zonder hem is er vermoedelijk geen Lierse meer. Maar het zit de fans zo diep wat er de voorbije week allemaal is voorgevallen, dat ze nog liever een nieuwe start lijken te willen. Top of flop? We zijn er nog niet uit.

Beerschot-Wilrijk kan er ook wat van!

Ook bij Beerschot-Wilrijk kunnen ze er wat van op het gebied van spandoeken en aanverwanten. Het ludiek protest tegen het gedoe op Witgoor-Dessel, die vorig weekend een wedstrijd net voor het matchbegin af wisten te lassen en dit weekend opnieuw inkomgeld vroegen, zorgde voor dit hilarisch spandoek:

Een topploeg van weleer, die het nu toch weer op geweldig goed doet in 4e klasse C, meestrijdt om de prijzen en promotie en waar de supporters het al helemaal hebben overgenomen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties