Reactie Standard heeft opnieuw een koningskoppel

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Standard heeft opnieuw een koningskoppel
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De terugkeer van Ezekiel tijdens de winterstop bleek tegen Anderlecht opnieuw van goudwaarde. Ook de afgesprongen transfer van De Camargo kan gelden als een aanwinst. Standard heeft plots opnieuw een koningskoppel.

Sander De Graeve in Luik

Watt -De Camargo, Louis - De Camargo, Watt - Louis en ga zo maar door. De spitsenduo's die Standard voor de winterstop de wei instuurde boezemden weinig of geen angst in bij de meeste defensies. Met het duo De Camargo - Ezekiel is dat even anders. De verdediging van Anderlecht had geen antwoord op de combinatie van kracht en snelheid van de Rouches.

Nochtans geen slechte defensie, die van Anderlecht

Het is hét prototype van een koningskoppel. Zeg maar het type 'Koller-Radzinski.' Een kleine snelle met een sterke toren ernaast. Ook Ezekiel zelf vond dat het best goed liep. "Het is nochtans geen slechte defensie, die van Anderlecht. Het is fantastisch om naast Igor De Camargo te spelen. Hij is een echte leider, hé."

Ze vonden elkaar blindelings. De Camargo verzorgde de assist voor de eerste goal van Ezekiel en had even goed ook zelf kunnen scoren op aangeven van de kleine spits. Hij liet het balletje slim voor Mujangi Bia. "We waren collectief sterk en je ziet steeds meer die automatismen komen. Het was een héél goeie Clásico."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties