Benteke er ook tegen ex-club niet bij - kansen voor Depoitre bij de Rode Duivels?

Benteke er ook tegen ex-club niet bij - kansen voor Depoitre bij de Rode Duivels?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool zit met de handen in het haar. Recordaankoop Christian Benteke ligt immers in de lappenmand met een hamstringblessure. Dit weekend zal hij niet spelen tegen Aston Villa. Tijdig klaar raken voor Andorra? Misschien tijd om Laurent Depoitre een kans te geven.

Gisteren onderging Benteke nog een scan, waaruit blijkt dat de hamstrings lichtjes geraakt zijn. Hij zal er dit weekend alvast niet bij zijn tegen zijn ex-club Aston Villa.

En dus is het maar de vraag of de spits tegen 10 oktober klaar zal zijn voor de strijd tegen Andorra? Al is er natuurlijk wel een oplossing: Laurent Depoitre.

"Depoitre staat zijn mannetje naast Lukaku wel. Benteke is misschien geblesseerd, Origi maakt geen speelminuten. Je moet ook spelers kiezen die in vorm zijn", gaf Marc Degryse al aan in Extra Time.

En andere analisten treden hem bij: "Depoitre heeft tegen Lyon getoond dat hij het Belgische niveau kan overstijgen", aldus Van Den Bempt. "Zeker tegen Andorra kan je zo iemand toch een kans geven."

"Ik zou hem zeker oproepen, al ben ik natuurlijk de bondscoach niet", aldus Yannick Ferrera. Iedereen is het er dus over eens: Depoitre tegen Andorra? Dat zou niet misstaan.

En wat denkt u? Mag Depoitre Rode Duivel worden?

77%
8%
15%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties