Westerlo denkt aan eigen supporters én aan die van Antwerp

Caroline Tonnelier
| 7 reacties
Westerlo denkt aan eigen supporters én aan die van Antwerp
Foto: © Photonews

De bekermatch in Oostende leverde voor Antwerp het gedroomde resultaat op, maar veel Oostende-fans bleven om nog een ander gevoel met een wrang gevoel achter. De organisatie liet immers te wensen over en vele supporters van Antwerp zaten tussen de thuisaanhang.

Dat had onder meer te maken met een veel grotere vraag naar tickets dan het aanbod vanuit Oostende. Westerlo, de toekomstige tegenstander van Antwerp, wil dergelijk scenario absoluut vermijden. 

Daarom voorziet het niet minder dan 3000 tickets voorzien voor de Antwerp-fans. "Deze mooie geste moet ruimschoots volstaan om tegemoet te komen aan de grote aanhang van de tegenstrever, én biedt ons het voordeel deze wedstrijd in goede banen te kunnen leiden", aldus Westerlo. 

"Belangen eigen supporters verdedigen"

De club legt de beslissing uit: "Om de belangen van onze eigen supporters te verdedigen (denk aan de supportersvermenging bij de eerste thuiswedstrijd tegen RAFC in tweede klasse, en de bekerwedstrijd van RAFC op KV Oostende) grijpen we terug naar de formule van de vorige thuiswedstrijd tegen RAFC."

De geste gaat gepaard met maatregelen om vermenging in de thuisvakken te vermijden, door enkel tickets te verkopen aan geregistreerde supporters van Westerlo. Er wordt ook gespeeld met gesloten deuren en enkel bedrijven die al business seats hebben kunnen een plaatsje reserveren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties