Dit is ons team van de week!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Dit is ons team van de week!
Foto: © photonews

Op speeldag 18 kregen we de pandoering van Westerlo bij OHL, de ommekeer in Lokeren en de wissel van de wacht bovenin door Club Brugge. Al dat lekkers leverde dit team van de week op.

Doel

Zelden was het tussen de palen zó moeilijk kiezen als deze week. Dutoit was de held bij STVV en zowel Goblet als Hubert speelden op de Freethiel meer dan hun rol. Onze keuze viel uiteindelijk op Sammy Bossut, die heel wat Gents gevaar afweerde.

Verdediging

Achterin krijgen we namens Racing Genk Tshimanga en Kabasele. Zij trokken tegen Anderlecht een onverzettelijke defensie op waar de troepen van Hasi hun tanden op stuk beten. Oerdegelijk verdedigend werk van de Genkies.

In Moeskroen liet Kosanovic zich nog maar eens zien. Zowel aanvallend, met de assist op Verdier, als verdedigend was hij gewoonweg top.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we voor vier pionnen. Centraal vloekte Maric terecht op de zwakke afwerking van zijn jongens voorin. De middenvelder speelde een berenmatch. Naast hem krijgen we met Bostock de eerste van de Leuvense overwinnaars.

Remacle maakte voor dat OHL tegen Westerlo de mooiste goal van de wedstrijd en bij Gent lijkt Moses Simon eindelijk terug zijn niveau te halen, net op tijd voor de komst van Zenit. Hij maakte in de slotseconden gelijk voor de Buffalo's.

Aanval

Heel wat volk voorin deze week. Vossen toonde zijn goudwaarde voor Club en Verdier zette een stuntelige own-goal recht met een knappe goal. Bij OHL was Kostovski de meest dodelijke met 2 doelpunten in de 5-1 tegen Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties