'Ongemotiveerde schim Bolat in januari al weg bij blauw-zwart'

Redactie
| 19 reacties
'Ongemotiveerde schim Bolat in januari al weg bij blauw-zwart'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De uitleenbeurt van Sinan Bolat pakte tot dusver niet uit zoals blauw-zwart dat graag wilde. Club Brugge zoekt met aandrang een vervanger en komt daarbij uit in Zagreb.

Club heeft namelijk niemand minder dan de Portugees Eduardo op het oog. De 33-jarige doelman staat tegenwoordig op de loonlijst bij Dinamo Zagreb, maar speelde doorheen zijn loopbaan onder meer voor Benfica, Genoa, Sporting Braga en Besiktas.

Meer zelfs: blauw-zwart zou ook al rond de tafel hebben gezeten met Eduardo. En de reden daartoe is simpel, weet Het Laatste Nieuws. Sinan Bolat is aan zijn laatste weken bezig bij Club Brugge.

Falende Bolat

Bolat heeft gefaald, klinkt het. Hij kon niet meer tonen wat hij in zijn periode bij Standard liet zien en werd zo door Sebastien Bruzzese - op papier misschien de tweede doelman - overvleugeld.

Bovendien zou hij volgens insiders ook niet de meest gemotiveerde indruk nalaten op trainingen om Bruzzese het vuur nog aan de schoenen te leggen. Wat de situatie er enkel moeilijker op maakt, waardoor Brugge dus zou uitkijken naar een nieuwe doelman én de huur van Bolat zou willen stopzetten deze winter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties