Club Brugge dicht bij nieuwe doelman en eentje met adelbrieven om 'u' tegen te zeggen

Club Brugge dicht bij nieuwe doelman en eentje met adelbrieven om 'u' tegen te zeggen
Foto: © photonews

Club Brugge is hard op zoek naar een nieuwe doelman en misschien is die zoektocht wel ten einde. Blauw-zwart zou immers dichtbij een akkoord staan met Ludovic Butelle, de 32-jarige doelman van Angers, de verrassende nummer 2 in Frankrijk.

Dat schrijft de plaatselijke krant Courrier de l’Ouest, die bevestiging kreeg van Angers zelf. Butelle gaat volgend seizoen zijn laatste contractjaar in en Angers wil nog iets voor hem vangen. Club wil een concurrent voor Sébastien Bruzzese en de 32-jarige Butelle past precies in het plaatje van kwaliteitsvolle, ervaren doelman die ze zoeken.

Elf clean sheets op achttien matchen!

Butelle hield in Frankrijk al elf keer de nul in achttien competitiematchen en heeft daarmee een groot aandeel in de verrassende tweede plaats van Anger. Dit seizoen slikte hij nog maar tien tegengoals, terwijl zijn ploeg ook nog maar 17 keer scoorde.

Sinan Bolat, de huidige tweede doelman van Club, maakte al meerdere fouten. Dat Butelle niet naar Brugge zal komen om op de bank te zitten, mag duidelijk zijn. Bruzzese mag de bui al voelen hangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties