Iets voor Club Brugge? Voormalige smaakmaker wil transfer forceren
Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties

Iets voor Club Brugge? Niki Zimling (Mainz 05) wil transfer forceren

Iets voor Club Brugge? Voormalige smaakmaker wil transfer forceren
Foto: © photonews

Tussen 2011 en 2013 toonde hij zich nog een meer dan gewaardeerde schakel op het middenveld van Club Brugge, maar tegenwoordig zit hij op een zijspoor in de Bundesliga. We hebben het natuurlijk over Niki Zimling.

Club Brugge verkocht de Deen in de zomer van 2013 aan Mainz 05. In zijn eerste seizoen was Zimling er een vaste waarde, maar vorig seizoen besloot hij op uitleenbasis naar Ajax te verkassen.

In Nederland, waar hij in het verleden nog schitterde bij NEC, verging het Zimling heel wat minder. Hij speelde er slechts een handvol wedstrijden en keerde afgelopen zomer dan ook terug naar Mainz.

Nu ook op zijspoor bij Mainz

En ook daar zit Zimling nu op een zijspoor. De 30-jarige defensieve middenvelder stond in de heenronde amper één keer in de basis en lijkt dan ook aan te sturen op een vertrek. Bij Mainz hebben ze begrip voor de situatie van Zimling, wiens contract in 2017 afloopt.

Misschien iets voor Club Brugge? Zimling houdt alvast goede herinneringen over aan zijn tijd op Jan Breydel, waar hij door zijn energieke speelstijl al snel uitgroeide tot publiekslieveling. Of kiest de Deen voor een ander avontuur? De tijd zal het uitwijzen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties