Soccer Trophy, genieten voor mannen én vrouwen!

Redactie
| 0 reacties
Soccer Trophy, genieten voor mannen én vrouwen!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Soccer Trophy is terug en dat van 19 december tot 03 januari in de Parkloods in Antwerpen. Vandaag stond een gemengde dag op het programma. Genieten van de eerste tot de laatste minuut.

De organisatie mag ook dit jaar meer dan honderd teams verwelkomen op het grootste indoor-voetbaltoernooi van Vlaanderen. En Boxing Day was een dagje om duimen en vingers van af te likken.

Niet minder dan 40 teams kwamen aan de start op tweede kerstdag. Bij de mannen waren het uiteindelijk ... De Mannen die de eindzege wisten te halen in de recreatieve reeks. In de finale waren ze een maatje te sterk voor de Volksvrienden.

Red Flames aan het feest

Bij de vrouwen waren er dan weer een aantal Red Flames aan het feest. Met Justien Odeurs, Silke Demeyere en Jana Coryn kwam een delegatie van Lierse - aangevuld met Gentspeelster Toloba, Kay Cuvelier (Club Brugge) en Jassina Blom van Tienen - afgezakt naar Parkspoor Noord.

Onder de naam Futsal Besiktas waren ze in de finale te sterk voor FC Nigewuun, al was het spannend tot de laatste minuut. Uiteindelijk werd het pas in de verlenging 3-2 door een golden goal.

Het moment van de dag? Dat was misschien wel deze geniale bin Challenge van de eindwinnaressen. Geniet gerust mee:

Soccer Trophy Antwerpen with Futsal Besiktas goalassoooooo ✌️

Posted by Jassina Blom on zaterdag 26 december 2015
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties