Reactie Tielemans speelt beste match... zonder Defour: "Ze zijn concurrenten"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 38 reacties
Tielemans speelt beste match... zonder Defour: "Ze zijn concurrenten"
Foto: © photonews

Eindelijk zagen we nog eens de voetballer die Youri Tielemans is en moet zijn. Niet toevallig bij afwezigheid van Steven Defour, want naast de ervaren middenvelder speelt Tielemans altijd minder. En blijkbaar gaan de twee ook niet veel meer samen spelen.

Besnik Hasi reageerde bevestigend toen we hem voorlegden dat Tielemans zijn betere matchen speelt als hij niet samen met Defour op het veld staat. "Daarom zijn ze ook concurrenten van elkaar", knikte Hasi. "Badji en Dendoncker zijn dat voor de andere plek op het middenveld", aldus de coach.

Defour en Tielemans willen allebei veel de bal voelen terwijl Badji en Dendoncker redelijk snel inspelen. De twee samen zetten zorgt voor een onevenwicht waarin één van de twee of allebei ontevreden zijn. "Tielemans is al twee weker beter op training, ook mentaal. In zijn hoofd zit het nu goed. Op deze manier moet hij verder doen."

Anderlecht heeft een goeie Tielemans nodig

Silvio Proto

Ook zijn ploegmaats zagen een Tielemans waar ze zich niet aan storen. Silvio Proto deed dat in het verleden wel verschillende keren. "Hij heeft een goeie match gespeeld", knikte Proto. "Hij heeft de kwaliteiten om bij Anderlecht te spelen. En Anderlecht heeft een goeie Tielemans nodig in de play-offs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties