De transfertargets zeggen alles over waar Anderlecht naartoe wil: techniek en scorend vermogen binnenhalen

De transfertargets zeggen alles over waar Anderlecht naartoe wil: techniek en scorend vermogen binnenhalen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorbije weken verschenen er al heel wat berichten over spelers die Anderlecht van dichtbij in het oog zou houden. Daarbij valt één zaak op: het gaat allemaal over spelers die 'de huisstijl' kunnen terugbrengen. Technisch begaafde jongens dus.

Anderlecht is absoluut niet doof voor de kritiek van de fans dat de huisstijl verdwenen is. Ze willen daar terug naar gaan en richten daarom hun pijlen op creatieve spelers om de voorlinie te versterken. Intussen zijn er al heel wat de revue gepasseerd in de geruchtenmolen. Maar ze hebben allemaal één zaak gemeen: ze worstelen absoluut niet met de bal. De bal is hun vriend.

Giorgi Kharaishvili

Een jonge aanvallende middenvelder van 19, die de nieuwe Frank Lampard genoemd wordt. Hij scoorde al 34 keer voor eersteklasser Saburtalo.

Yohan Croizet

Smaakmaker van OH Leuven. Hij zorgde voor negen goals en vier assists bij degradant OHL. Een interessant profiel, maar ook een jongen die zijn mening zegt.

Sofiane Hanni

14 goals en 8 assists bij KV Mechelen. Een speler waarvan de cijfers alles zeggen. De 25-jarige middenvelder nam Malinwa op zijn nochtans tengere schouders en zette een dijk van een seizoen neer. En ook vorig seizoen was hij al goed. Hij bevestigde dus al en staat zwaar in de belangstelling van Anderlecht.

Alexander Isak

Een 16-jarige aanvaller van het Zweedse AIK, die ook door de halve Premier League gevolgd wordt. Een mix van techniek en doelgerichtheid.

Dusan Vlahovic

Eveneens 16 jaar, maar de 1m90 grote aanvaller wordt volgens de Servische media 'de nieuwe Ibrahimovic'. Ook weer een technisch begaafde knaap.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties