Onze mening: zij moeten vandaag voorkomen voor Reviewcommissie

Onze mening: zij moeten vandaag voorkomen voor Reviewcommissie

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen voor speeldag 7 van play-off 1 en speeldag 6 van play-off 2. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen wel een aantal fasen die onder de loep kunnen worden genomen.

Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert. Ook deze week zagen we weer een en ander passeren.

M'Sila

Het begon zaterdag al in de veredelde oefenmatch tussen Standard en Waasland-Beveren, toen M'Sila een gevaarlijke tackle langs achteren inzette op Enoh. Geel, maar had ook rood kunnen worden.

Coulibaly

Geen slimme actie van Coulibaly, door keeper Butelle veel te laat nog zwaar op de knie te tikken. Er zijn er dit seizoen al voor minder naar de Reviewcommissie gemoeten ...

Neto

Aan de andere kant van het veld kwam Neto op een bepaald moment veel te wild in op Vormer. Fysieke integretiteit in gevaar? Ja.

Djuricic & Ovono

Eerst komt Djuricic als een wilde zot ingevlogen, waardoor Godeau een dubbele salto in de lucht maakt. Vervolgens komt Ovono met de twee voeten vooruit (in welke competitie heeft hij dat geleerd?) naar een bal gedoken. Alletwee voer voor de Review als u het ons vraagt.

Wie zou u oproepen? (U kan meerdere namen aanduiden)

7%
19%
62%
71%
55%
2%
2%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties